DE REVOLUTIE VAN SMART-REPAIR

De carrosserie van de nieuwe generatie,
sneller en efficiënter

Een lelijke kras, een ingedrukte bumper, een beschadigde velg?

Smart-repair is een revolutionaire technologie om schade rechtstreeks aan het voertuig te herstellen in plaats van een volledig koetswerkdeel te vervangen. Resultaat: talrijke voordelen voor uw wagen, uw budget en uw persoonlijk comfort.

ABS One biedt u een landelijk netwerk van carrossiers met een specialisatie in smart-repair. Vind nu een carrosserie in uw buurt en vraag een vrijblijvend prijsbestek.

De 5 voordelen

Van Smart Repair

 • 1

  GEEN DEMONTAGE,
  GEEN WISSELSTUKKEN

  Bij smart-repair herstelt uw carrossier het onderdeel rechtstreeks aan uw wagen in plaats van het te vervangen. De kwaliteit en de originele structuur van uw wagen blijven dus gevrijwaard, wat zorgt voor een minder zichtbare en duurzamere herstelling.

 • 2

  DE JUISTE PRIJS VAN DE HERSTELLING

  Dankzij smart-repair wordt het beschadigde onderdeel rechtstreeks hersteld in plaats van het te vervangen. Deze gerichte lokale werkwijze vermindert de herstellingskost in belangrijke mate.

 • 3

  EEN BETERE HERVERKOOPPRIJS VAN HET VOERTUIG

  Smart-repair vergt geen demontage, zodat uw ABS One carrossier niet aan de originele assemblage van uw wagen hoeft te raken. Een waardevolle troef wanneer u uw wagen als tweedehands aanbiedt.

 • 4

  UW WAGEN STAAT MINDER LANG AAN DE KANT

  Dankzij de gerichte aanpak bij smart-repair krijgt u uw wagen sneller terug. Dit betekent vanzelfsprekend ook dat er op uw prijsbestek minder arbeidsuren in rekening worden gebracht.

 • 5

  EEN BETERE BESCHERMING VAN HET MILIEU

  Bij smart-repair worden er minder producten gebruikt, wat zorgt voor minder energieverbruik en minder milieubelastende activiteiten.

Ontdek de kracht van SMART-REPAIR

Het onderdeel herstellen in plaats van vervangen

buitenzijde / binnenzijde

Met SMART-repair kunt u ook uw voertuiginterieur herstellen en opfrissen :
barsten in het Instrumentenbord, beschadigde zitplaatsen, hardnekkige vlekken en onaangename geurtjes. Geef uw voertuig een verjongingskuur!

Herstelling van voorruitschade

Gekraste of matte koplampen

Velgschade

Krassen en barsten

Krassen op het koetswerk

Kleurafstemming

Deuken

Een sterretje in de voorruit van uw wagen? Let op want zo'n sterretje wordt snel groter. Gelukkig zorgt smart-repair snel voor een onzichtbare oplossing zonder dat u uw voorruit hoeft te vervangen.

Let met ondoorzichtige of beschadigde koplampen op wanneer de nacht valt. Smart-repair is gebaseerd op speciale herstellingsproducten en kan de levensduur met verschillende jaren verlengen.

Gooi uw beschadigde velgen niet weg: met smart-repair worden ze vlot hersteld en krijgen ze hun originele uitzicht terug. Stoeprandschade wordt zo al snel een vage herinnering.

Een lelijke kras op een flank of een portier? Met smart-repair kunt u deze kleine schadevormen tegen een redelijke prijs laten verdwijnen.

Een kinderfiets is tegen de deur van uw wagen gevallen? Dankzij de Smart Repair hersteltechnieken worden deze lichte schades sneller verholpen.

Smart-repair berust op een kleurenwaaier die geschikt is voor alle voertuigmerken en -modellen. Resultaat: feilloze correcties die voor het blote oog niet zichtbaar zijn.

Een lelijke deuk in het koetswerk ? Met SMART-repair verdwijnt die dankzij spuitvrij uitdeuken, waarbij je onder het plaatwerk micropulsen toepast.

Vind een ABS One carrossier in uw buurt